سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان

سال 1397، سال حمایت از کالای ایرانی

 

افزایش 629 هزار تنی ظرفیت جذب ماده خام در صنایع تبدیلی استان زنجان/ کاهش60 هزار تنی ضایعات محصولات کشاورزی استان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، بهاره دادلویی از صدور 62 فقره پروانه بهره‌برداری از کارخانه های صنایع تبدیلی و غذایی استان با ظرفیت 466 هزار و 441 تن طی سال های 92 تا 96 خبر داد و تصریح کرد: میزان سرمایه گذاری برای این تعداد پروانه صادر شده بالغ بر یک هزار و 500 میلیارد ریال و اشتغالزایی آن نیز 898 نفر برآورد شده است.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن ضریب استاندارد 1.35 برای تبدیل مواد خام به محصول نهایی، ظرفیت جذب ماده خام در صنایع تبدیلی استان زنجان به مقدار بیش از 629 هزار تن افزایش داشته که به منزله کاهش بیش از 60 هزار تنی ضایعات محصولات کشاورزی استان محسوب می شود.

وی عنوان کرد: طی سال های 92 تا 96 همچنین تعداد 311 مورد جواز تاسیس در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی استان زنجان صادر شده است که ظرفیت 950 هزار و 131 تنی، سرمایه گذاری بالغ بر 7 هزار و 20 میلیارد ریالی و اشتغالزایی 3 هزار و 906 نفری برای آن ها پیش بینی شده است.

 

افزایش 10 هزار تنی ظرفیت جدید فرآوری کشمش در استان زنجان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، بهاره دادلویی تصریح کرد: حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی با ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و روستایی اهداف مختلفی همچون کمک به بهبود سطح زندگی روستائیان از طریق افزایش درآمد سرانه آن ها، حرکت در جهت استفاده بهینه از امکانات و منابع موجود در مناطق روستایی، تولید بخشی از کالای مورد نیاز کشور در مناطق روستایی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده بالاتر برای محصولات را دنبال می کند.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان ایجاد زمینه مناسب برای افزایش مهارت ها و شکوفایی استعدادهای روستائیان، کمک به کنترل مهاجرت‌های بی رویه و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی، کمک به افزایش صادرات غیر نفتی کشور و ایجاد اشتغال مولد برای جمعیت مازاد بر فعالیت های بخش کشاورزی را از دیگر اهداف و سیاست های حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی برشمرد.

وی عنوان کرد: حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی به منظور تحقق اهداف و سیاست های فوق، مسئولیت صدور جواز تاسیس و پروانه بهره برداری، تایید و معرفی برای اعطای تسهیلات بانکی، گردآوری، جمع بندی و تحلیل آمار و اطلاعات واحدهای صنعتی، ارائه مشاوره های فنی به متقاضیان، بازدیدهای دوره ای از واحدهای تولیدی تحت پوشش، معرفی واحدهای صنعتی و تولیدی نمونه و کارآفرین، تعیین اولویت های سرمایه گذاری و.... را بر عهده دارد.

دادلویی خاطرنشان کرد: بر اساس طرح آمار آمایش منطقه ای کشور در سال 95، حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان موفق به کسب رتبه نخست در بخش ایجاد اشتغال در صدور پروانه بهره‌برداری و رتبه دوم در بخش های تعداد صدور پروانه و میزان جذب ماده خام و میزان سرمایه گذاری پروانه بهره برداری شده است.

وی بیان داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین مقام نخست کشوری در بخش فرآوری محصول زیتون و رتبه چهارم کشوری در فرآوری محصول کشمش را از آن خود کرده است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان اضافه کرد: طی سال های 92 تا 95 ظرفیت جدید فرآوری کشمش در استان زنجان افزایش10 هزار تنی داشته است.

به گزارش مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، تاکنون تعداد 285 جواز تاسیس دارای اعتبار با ظرفیت 716 هزار و 897 تن، سرمایه گذاری بالغ بر 4 هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی 3 هزار و 361 نفر در بخش صنایع کشاورزی استان زنجان صادر شده است. 

بهاره دادلویی تصریح کرد: همچنین تاکنون تعداد 123 پروانه بهره برداری دارای اعتبار با ظرفیت 677 هزار و 771 تن، سرمایه گذاری بالغ بر  یک هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی یک هزار و 902 نفر در بخش کشاورزی استان صادر شده است.

وی از صدور تعداد پنج جواز تاسیس کشاورزی طی سال جاری در شهرستان های زنجان و طارم خبر داد و عنوان کرد: این تعداد تولید اسمی 7 هزار تن، سرمایه بالغ بر 88 میلیارد ریال و اشتغالزایی 48 نفر را شامل می شود.

دادلویی همچنین از صدور پروانه بهره برداری برای دو واحد تولیدی با تولید اسمی 600 تن، سرمایه بالغ بر 24 میلیارد ریال و اشتغالزایی 17 نفر طی سال جاری در شهرستان ابهر خبر داد.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان بیان داشت: جوازها وپروانه های صادره طی سال جاری در بخش کشاورزی استان عمدتا در حوزه بسته بندی و فرآوری محصولاتی همچون انار، سیر، زیتون، گیاهان دارویی و انبارداری و نگهداری مواد غذایی در سردخانه بوده است.

انتهای پیام/

 

 

افزایش 10 هزار تنی ظرفیت جدید فرآوری کشمش در استان زنجان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، بهاره دادلویی تصریح کرد: حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی با ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و روستایی اهداف مختلفی همچون کمک به بهبود سطح زندگی روستائیان از طریق افزایش درآمد سرانه آن ها، حرکت در جهت استفاده بهینه از امکانات و منابع موجود در مناطق روستایی، تولید بخشی از کالای مورد نیاز کشور در مناطق روستایی، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده بالاتر برای محصولات را دنبال می کند.

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان ایجاد زمینه مناسب برای افزایش مهارت ها و شکوفایی استعدادهای روستائیان، کمک به کنترل مهاجرت‌های بی رویه و کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی، کمک به افزایش صادرات غیر نفتی کشور و ایجاد اشتغال مولد برای جمعیت مازاد بر فعالیت های بخش کشاورزی را از دیگر اهداف و سیاست های حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی برشمرد.

وی عنوان کرد: حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی به منظور تحقق اهداف و سیاست های فوق، مسئولیت صدور جواز تاسیس و پروانه بهره برداری، تایید و معرفی برای اعطای تسهیلات بانکی، گردآوری، جمع بندی و تحلیل آمار و اطلاعات واحدهای صنعتی، ارائه مشاوره های فنی به متقاضیان، بازدیدهای دوره ای از واحدهای تولیدی تحت پوشش، معرفی واحدهای صنعتی و تولیدی نمونه و کارآفرین، تعیین اولویت های سرمایه گذاری و.... را بر عهده دارد.

دادلویی خاطرنشان کرد: بر اساس طرح آمار آمایش منطقه ای کشور در سال 95، حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان موفق به کسب رتبه نخست در بخش ایجاد اشتغال در صدور پروانه بهره‌برداری و رتبه دوم در بخش های تعداد صدور پروانه و میزان جذب ماده خام و میزان سرمایه گذاری پروانه بهره برداری شده است.

وی بیان داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین مقام نخست کشوری در بخش فرآوری محصول زیتون و رتبه چهارم کشوری در فرآوری محصول کشمش را از آن خود کرده است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان اضافه کرد: طی سال های 92 تا 95 ظرفیت جدید فرآوری کشمش در استان زنجان افزایش10 هزار تنی داشته است.

 کارگاه آموزشی «کاهش ضایعات گوشت در زنجیره تولید» توسط مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با همکاری سازمان خواربار و کشاورزی (FAO)  در قالب پروژهTCP-SNO-3501  با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و اداره‌کل دامپزشکی استان و جمعی از کارشناسان و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان در  محل سالن جلسات اشراق این سازمان برگزار شد.

گفتنی است، ضایعات گوشت در طول زنجیره استحصال تا مصرف در کشورمان طی چهار مرحله کشتارگاه و نگهداری، فرآوری و بسته بندی، توزیع در سطح عرضه و محل مصرف اتفاق می افتد که در این کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش ضایعات در هر کدام از این مراحل تشریح و تبیین شد.

انتهای پیام/

آمار بازدید

امروز
دیروز
کل بازدید ها
5894
8083
3217870


IP شما : 54.225.31.188

جستجوی گوگل


آدرس بر روی نقشه

امروز : سه شنبه 29 خرداد 1397

آخرین تاریخ به روز رسانی 8 ساعت و13 دقیقه قبل می باشد