پرینت

معرفی رئیس سازمان

on .

 

 

 

 

 

دکتر حسین جعفری

متولد شهریورماه سال 1349 در یک خانواده کشاورز که در بهمن­ ماه سال 1370 در مقطع کارشناسی در رشته گیاه‌پزشکی از دانشگاه تبریز فارغ‌التحصیل شده، در سال 1376 مدرک کارشناسی ارشد رشته بیماری‌شناسی گیاهی را از دانشگاه تربیت مدرس تهران اخذ نموده و در همان سال در آزمون دکترای اعزام به خارج وزارت علوم پذیرفته شد. پس از آن برای ادامه تحصیل به دانشگاه واخنینگن هلند رفته و در سال 1385 موفق به اخذ دکترای تخصصی در رشته بیماری‌شناسی گیاهی ­­ـ ژنتیک مولکولی شد.

در زمینه مسئولیت‌های اجرایی نیز با عناوین عضو هیات علمی، رییس بخش تحقیقات گیاه‌پزشکی، معاون پژوهشی، رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان فعالیت داشته تا اینکه از مهرماه سال 1393 به عنوان رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان منصوب شد. از مهم‌ترین فعالیت­های تحقیقاتی و آموزشی ایشان انجام طرح­ها و پروژه‌های تحقیقاتی متعدد، تالیف حدود 65 مقاله و خلاصه مقاله پژوهشی در حوزه­های تخصصی مربوطه، راهنمایی بیش از 30 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا، مشارکت در تالیف و ترجمه کتب علمی و تدریس در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه زنجان می­ باشد.

 

 

 

 پیام رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان

بی هیچ تردیدی گذر از کشاورزی سنتی و گام نهادن به کشاورزی نوین و سوق دادن آن به یک حرفه با صرفه  اقتصادی بالا، پیامدهایی چون امنیت غذایی و ثبات و پایداری در تولید محصولات کشاورزی که همانا از آن به عنوان کشاورزی پایدار یاد می شود، خواهد بود. در این بین اهمیت آموزش و بازشناسی امکانات موجود و همچنین معرفی و بکاری بهینه آخرین و به روز ترین نهاده ها و ابزار و لوازم مورد نیاز در امر تولید محصولات کشاورزی در همه مراحل کاشت، داشت، برداشت و پرورش دام، طیور و آبزیان و حتی فرآوری محصولات، غیر قابل انکار است .

 بهره مندی از دام و بذور اصلاح شده، نهال شناسه دار، جوجه و بچه ماهی دارای برند،  و در کنارآن نهادینه کردن کشاورزی مکانیزه و استفاده  از ماشین آلات دخیل در امر تولید، در مکان و زمان مناسب و احداث سیستمهای نوین آبیاری و انواع سازه های طراحی شده  برای تولید محصولات گوناگون  کشاورزی ، ضمن ارتقای ضریب مکانیزاسیون و افزایش کمی تولیدات ، بر ارتقای کیفی محصولات نیز اثر گذاشته و گامی خواهد بود برای رسیدن به تولیدی کافی برای تامین غذای کشور و صادرات مازاد تولید و در ایده آل ترین حالت عرضه محصولی پاک و یا حتی ارگانیک با رعایت اصل حفظ محیط زیست و نیل به هدف غایی کشاورزی پایدار.

 لذا کلیه عوامل و دست اندر کاران بخش کشاورزی، به ویژه کشاورزان عزیز باید همواره در پی کسب و تحصیل دانشی کارآمد و در کنار آن شناخت و بکار گیری  نهاده ها و امکانات و ابزارهای جدید تولید باشند. این در حالیست که فعالان بخش صنعت و سازندگان ابزارهای مورد نیاز بخش کشاورزی نیز باید به طُرق گوناگون و با هدف اثر گذاری کارا،  ساخته ها و یا محصولات بخش مونتاژ و یا حتی اقلام وارداتی خویش را در بازارهای تخصصی مختلف عرضه کنند.

در این بین نقش بی بدیل صنایع مرتبطی که پس از پروسه تولید محصولات کشاورزی پا به عرصه فعالیت می گذارند، اعم از صنایع تبدیلی، نگهداری، بسته بندی، فرآوری محصولات و... در خور توجه بوده و دست آخر میزان بازار پسندی محصول و شناخت مصرف کننده از مسیر تولید تا بازار، که در انتخاب وی اثر مستقیم دارد، چرخه حرفه کشاورزی (از مرحله سیاستگذاری تولید  تا مصرف) را تکمیل کرده و این تعامل چند سویه سازنده بین بخش صنعت، تولید کننده محصولات کشاورزی، صنایع کشاورزی فعال در پروسه بعد از تولید و نهایتا مصرف کننده، می تواند منجر به ایجاد آرامش و احساس امنیتی همه جانبه و پایدار، با تکیه بر تامین سلامت جامعه  و با هدف رفاه اجتماعی که شاه بیت حقوق شهروندی است، و در غایت، منجر به پیشرفت همه جانبه کشور عزیزمان ایران گردد.

آرزومندم با توجه به توان و استعدادهای پیدا و پنهان، در جای جای این سرزمین زرخیز که بارها کام خواستن را به شهد توانستن شیرین کرده، با تدبیر و سیاستگذاری شایسته و عمل بهنگام و بایسته به آن، شاهد به بارنشینی برنامه ها و به واقعیت پیوستن امید و آرزوهای همه دلسوزان بخش کشاورزی و سرآمدی کشاورزان سخت کوش و روزی پرور استان زنجان، به هر جای و به هر گاه باشیم.

به امید به آن روز :

دست در دست هم دهیم به مهر                                                         میهن    خویش    را    کنیم    آباد

                                                  دکتر حسین جعفری

                                               رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان

ورورد/خروج