سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان

سال 1397، سال حمایت از کالای ایرانی

اخبار معاونت تولیدات دامی

با هدف تولید مرغ سایز؛ بیش از 85 درصد از گوشت مرغ تولیدی استان زنجان در رنج کمتر از 2.2 کیلوگرم قرار گرفته است

به گزارش معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، در سال گذشته همزمان با سایر استان های کشور کارگروه استانی برنامه ریزی تولید گوشت مرغ کار خود را با محور قرار دادن تشکل استانی مرغداران استان آغاز کرد و برنامه ها و سیاست های دستورالعمل اجرای کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی ابلاغ و به اجرا گذاشته شد که نتیجه آن قرار گرفتن بیش از 85 درصد از گوشت مرغ تولیدی استان در رنج کمتر از 2.2 کیلوگرم و افزایش کیفیت گوشت مرغ تولیدی مرغداران استان بوده است و این به معنای آن است که مردم استان گوشت با کیفیت تری به لحاظ طعم، مزه و خوش خوراکی در اختیار داشته اند.

رحمان رستمخانی با بیان اینکه در حال حاضر در استان زنجان 209 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه‌ریزی بالغ بر 5 میلیون و 884 هزار قطعه در دوره در حال بهره برداری هستند، تصریح کرد: از این تعداد مرغداری در حدود 20 درصد تحت پوشش شرکت های زنجیره ای اقدام به پرورش و تولید گوشت مرغ می‌کنند که به لحاظ ضرایب و شاخص های تولیدی به مراتب بهتر از سیستم سنتی پرورش طیور عمل کرده اند.

وی عنوان کرد: عوامل اصلی دخیل در اجرایی شدن دستورالعمل فوق الذکر سازمان جهاد کشاورزی، استانداری، اتحادیه مرغداران، اداره کل دامپزشکی، کشتارگاه های طیور و مرغداران استان است که با هماهنگی های انجام گرفته این کار را پیش خواهند برد.

رستمخانی افزود: البته در این راه مشکلات و عواملی نیز مانند میادین عمده عرضه گوشت مرغ، فرهنگ مصرف گوشت مرغ سایز در بین مردم، خرید مرغ زنده از مرغدار با توجه به قیمت تمام شده آن برای تولید کننده و تأمین نهاده های اولیه مرغداران با قیمت مناسب وجود دارد که با تلاش و همت تک تک افراد جامعه و مسئولان ذیربط قابل حل بوده و نتیجه آن ایجاد امنیت زیستی در استان و کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

آمار بازدید

امروز
دیروز
کل بازدید ها
5998
5764
3406515


IP شما : 54.161.40.41

نظرسنجی

نظر شما در خصوص مطالب ارائه شده در سایت چه می باشد؟

جستجوی گوگل


امروز : سه شنبه 26 تير 1397

آخرین تاریخ به روز رسانی 8 ساعت و3 دقیقه قبل می باشد