سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان

سال 1397، سال حمایت از کالای ایرانی

 

اخبار معاونت تولیدات دامی

استان زنجان رتبه دو کشوری در تولید گوشت بوقلمون را داراست

به گزارش معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، استان زنجان با قابلیت تولید بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون در رتبه دوم کشور قرار داشته و در حال حاضر تعداد 20 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 150 هزار و 600 قطعه در استان فعال است.

رحمان رستمخانی با اشاره به اینکه تولید گوشت بوقلمون در استان زنجان در قالب زنجیره تولید گوشت بوقلمون سازماندهی شده است، تصریح کرد: در سال جاری واحد پرورش بوقلمون مادر به عنوان یکی از حلقه‌های مهم این زنجیره به ظرفیت 5 هزار قطعه راه اندازی شد به طوری که با افتتاح این واحد تولیدی علاوه بر صرفه جویی ارزی و عدم وابستگی به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از 600 هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی تولید و  عرضه خواهد شد.

وی سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشورمان را طی سال 94، 220 گرم و در سال جاری 283 گرم اعلام و عنوان کرد: متوسط سرانه مصرف گوشت بوقلمون در دنیا 820 گرم است.

انتهای پیام/

آمار بازدید

امروز
دیروز
کل بازدید ها
2860
6758
4242539


IP شما : 54.224.118.247

نظرسنجی

نظر شما در خصوص مطالب ارائه شده در سایت چه می باشد؟

جستجوی گوگل


امروز : يكشنبه 29 مهر 1397

آخرین تاریخ به روز رسانی 4 ساعت و-1 دقیقه قبل می باشد