سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان

سال 1397، سال حمایت از کالای ایرانی

اخبار مدیریت صنایع کشاورزی

کارگاه آموزشی «کاهش ضایعات گوشت در زنجیره تولید » در سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان برگزار شد

 کارگاه آموزشی «کاهش ضایعات گوشت در زنجیره تولید» توسط مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با همکاری سازمان خواربار و کشاورزی (FAO)  در قالب پروژهTCP-SNO-3501  با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و اداره‌کل دامپزشکی استان و جمعی از کارشناسان و مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان در  محل سالن جلسات اشراق این سازمان برگزار شد.

گفتنی است، ضایعات گوشت در طول زنجیره استحصال تا مصرف در کشورمان طی چهار مرحله کشتارگاه و نگهداری، فرآوری و بسته بندی، توزیع در سطح عرضه و محل مصرف اتفاق می افتد که در این کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش ضایعات در هر کدام از این مراحل تشریح و تبیین شد.

انتهای پیام/

آمار بازدید

امروز
دیروز
کل بازدید ها
5249
7576
3420815


IP شما : 54.198.3.15

نظرسنجی

نظر شما در خصوص مطالب ارائه شده در سایت چه می باشد؟

جستجوی گوگل


امروز : پنجشنبه 28 تير 1397

آخرین تاریخ به روز رسانی چهارشنبه 27 تیر 1397 12:41:47 ب ظ می باشد