
محصول انار طارم همواره زبانزد عام و خاص است و بیشتر به صورت تازه خوری مصرف می شود و مرغوبیت و کیفیت آن باعث شده تا مردم این استان در این فصل از سال، با علاقه ای وافر در پی خرید این محصول باشند.
شاید نام انار طارم به گوش کمتر کسی در این استان و استان های دیگر نخورده باشد و باید اذعان کرد مردم زنجان از دیرباز در شب نشینی های این فصل از سال به ویژه در زمستان که هوا سرد و برفی است با این میوه سرخ و خوشمزه پذیرایی می شدند.
یک شهروند زنجانی گفت: انار طارم را به خاطر مرغوبیت و کیفیت بالای آن به محصول انار دیگر استان ها ترجیح می دهم حتی اگر کرم زده هم باشد و خوردن آن برای من و خانواده ام در کنار مزیت آن برای سلامتی جسم، بسیار لذت بخش است.
مجید هاشمی، افزود: هرچند انار مرغوب طارم که از رنگ، عطر و بوی خاصی نیز برخوردار است بیشتر در خود طارم مصرف شده و مقداری از آن نیز به منظور تازه خوری به سایر استانها صادر می شود اما با این حال مشتری پر و پاقرص این محصول هستم و اگر تهیه آن برایم در شهر زنجان مقدور نباشد به صورت سفارشی از طارم می خرم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: شاهبار و پوست سیاه از مرغوبترین نوع انارهای این شهرستان هستند و بازار گرم و مناسبی را در بین مردم طارم و دیگر شهرستانهای استان زنجان و حتی دیگر استان های همجوار دارد.
مجتبی اسکندری افزود: انار شاهبار، شیرین،گوشتی و دارای هسته های ریز و پوستی نازک است اما مقدار این محصول به دلیل بالا بودن کیفیت آن از میزان باردهی کمتری برخوردار است.
وی اظهار داشت: انار پوست سیاه نیز که بازار آن همچنان گرم و داغ است و خاصیت دارویی نیز دارد متاسفانه از سطح زیر کشت پائینی برخوردار است و ...